Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 5460
  • 20

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Orcuncharted - Forever Emektarı
« Yanıtla #10 : 21 Aralık 2018, 03:07:30 »
Merhaba Orçun bey, cvnizi beğendim, yarın gelip başlayın lütfen. (Arkasına bakmadan kaçar.)

*Levo köşeyi dönmeden arkasından cam şişeyi fırlatır, ama yanlışlıkla Bilâl'i vurur*

Bilâl, kusura bakma ya :'(

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #11 : 21 Aralık 2018, 03:08:37 »
 ??? :O :'( Kaza kurşununa gittim resmen :H Bu da devrilme anım :D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 21 Aralık 2018, 03:10:01 »
??? :O :'( Kaza kurşununa gittim resmen :H Bu da devrilme anım :D

Bunu yavaş çekimle görmeyi isterdim :D Tam böyle final savaşın, düşmanımız böyle yavaş çekimle yere düşer ya, aynı onun gibi :D :D

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #13 : 24 Aralık 2018, 02:08:43 »
Hocam, sen neler diyorsun Allah aşkına?!?! Sen de mi? :D Benim gibi Nemesis'li olanını alan yok mu hiç?!?!?! :U

Kendini yalnız hissetme Bilâl Baker. Bendeki Resident Evil 3'ün kapağında da Nemesis vardı. Hatta oyun hala evin bir yerlerinde duruyordur, ama nerededir hiçbir fikrim yok. Zamanında Resident Evil 2'yi bile aramış ama bulamamıştım. O bulamama hissi de beni derinden etkilemişti.  :(

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #14 : 05 Ocak 2019, 03:04:54 »
Usta, yanlış anlama, yalnızca ard arda RE 7 ve RE 2'ye yardırmandan dolayı, sana tekrar ne kadar çapkın biri olduğunu hatırlatmak istedim :3

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 05 Ocak 2019, 03:12:45 »
Usta, yanlış anlama, yalnızca ard arda RE 7 ve RE 2'ye yardırmandan dolayı, sana tekrar ne kadar çapkın biri olduğunu hatırlatmak istedim :3

:D :D :D Alemsin yahu Bekar Bilâl :D

Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim ki, Resident Evil Türk'ü Nekro Kelebek adı altında yeniden ayağa kaldırmaya karar verişimizden, açılış zamanına kadar harcadığın zaman ve sarf ettiğin çabadan dolayı esasen Master Chupkeen rütbesine layık olduğunu düşünüyorum :3

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #16 : 05 Ocak 2019, 04:12:24 »
O rütbeyle hep birlikte layığız usta, iyi iş çıkardık şaka maka. Değişim sürecini çok başarılı bir şekilde işledik. Hakkını verdik yani, tek başına yapabileceğim bir şey değildi ama. İşin içinde bir foreverlanma olması gerekiyordu :W

hacı mehmet

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 05 Ocak 2019, 12:57:42 »
Aboooov sohbet koyu hacılar naptınız siz yav :D . nemesisli versiyonu bi arkadaşa ( gıcık olduğum bi arkadaşa teşekkür için almış nemesise bakarak dışı bukadar kötüyse içi nasıldır demiştim) hediye diye almıştım akşam oynayınca vermeme kararı aldım eğer jill olan versiyonu görsem tereddüt etmezdim ( çok mu şekilciyim ne)

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #18 : 05 Ocak 2019, 13:14:19 »
Mehmet Abi, sen de mi?!?!?!?!?!?! :O Neymiş yahu be Nemesis'li kapağın çektiği :D Aşağılana aşağılana yerin dibine geçti iyice :D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 05 Ocak 2019, 15:05:54 »
O rütbeyle hep birlikte layığız usta, iyi iş çıkardık şaka maka. Değişim sürecini çok başarılı bir şekilde işledik. Hakkını verdik yani, tek başına yapabileceğim bir şey değildi ama. İşin içinde bir foreverlanma olması gerekiyordu :W

Ama sen olmasan, site hayatta geri dönemezdi. Bunu da unutma ;)

Aboooov sohbet koyu hacılar naptınız siz yav :D . nemesisli versiyonu bi arkadaşa ( gıcık olduğum bi arkadaşa teşekkür için almış nemesise bakarak dışı bukadar kötüyse içi nasıldır demiştim) hediye diye almıştım akşam oynayınca vermeme kararı aldım eğer jill olan versiyonu görsem tereddüt etmezdim ( çok mu şekilciyim ne)

Görünen o ki Berkay hocamla ben epey şanslıyız :D :D Gerçi kapağın seni yanıltmış olmasına sevindim... Ne de olsa kötü görünen şeyin arkasından illaki bir iyi şey geliyor :W :W